Stil dig selv spørgsmålet ”hvad kunne jeg godt tænke mig?” – og lad os så sammen lægge en plan for din fremtid. Realkreditforeningerne vil altid gerne hjælpe dig med at finde den løsning, der passer til lige netop din økonomi, så du kan få det liv og den alderdom, du allermest ønsker dig.

Friværdien i din bolig kan du nemlig bruge til at realisere dine drømme ved at bringe din friværdi i spil. Sagt på en mere håndgribelig måde: du kan tage lån i friværdien i din bolig.

Om lykken for dig er at rejse jorden rundt og opleve alt fra New Zealands vældige, grøntklædte klipper til Afrikas lave, bagende sol, at købe en lejlighed til dit barn og hjælpe med den bedste start på det selvstændige liv – eller om lykken er at få penge til at bygge ny carport til dit hus, hvor bilen kan stå i læ for kulde, regn og slud. Mulighederne er mange, og valget er helt og holdent dit. Søg hjælp hos realkreditforeningerne, og få hjælp og rådgivning på vejen mod dine drømme.

 

Skab dit eget overblik, og undgå forhindringer på vejen

Du kan også selv forsøge dig med at beregne, hvad det koster at låne i friværdien i din bolig. Så kan du få skabt et godt overblik, som giver bedre grundlag for konkrete og realistiske overvejelser om, hvad du vil med friværdien.
Friværdien kan ende med at være mere end en økonomisk ”pengeomflytning” for dig. Den kan ende med at være en gamechanger i dit liv. Den kan give grobund for muligheder, du ikke anede, du havde – både for dig selv og din familie. Henvend dig til din realkreditforening, og vær sikker på, at tingene bliver gjort ordentligt med professionel rådgivning.

Billede: .Elisa.